Nyhedsbrev

Få nyheder om nye produkter og tilbud fra SUITEX.


Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Regnskab Excel

Vores Regnskab i Excel er ideelt til alle virksomheder, der er CVR-nr. registrerede og har behov for et stærkt program til at føre regnskab i.  Har du derfor en lille, mindre eller mellemstor virksomhed og ønsker at lave regnskab i Excel, så er vores løsning ideel. Du vil være godt tjent med at udarbejde regnskab i Excel. Vores priser er stærkt konkurrencedygtige

Gratis prøveversion

Prøv vores Regnskabsprogram i Excel Gratis og Uforpligtende

Hvis du har behov for et nemt, godt, brugervenligt regnskab, så er du meget velkommen til at bestille en gratis og uforpligtende prøveversion. Prøver du vores regnskab i Excel og ønsker ikke at fortsætte efter prøveperioden, så skal du ikke foretager dig yderligere. Hvis du på et senere tidspunkt igen får lyst til at prøve igen, så vend endelig tilbage. Så får du en ny prøveperiode, hvor du kan vurdere regsnskab i Excel i ro og mag med dine egne tal.

Regnskab i Excel har mange fordele

Fordelene ved at udarbejde regnskab i Excel er mange. Dels er Excel nemt og brugervenligt at anvende i det daglige arbejde og dels har mange allerede et Excel program i sin Microsoft Office pakke. Desuden er Excel et af verdens mest udbredte programmer og du behøver derfor ikke at frygte, at Excel lige pludselig ikke skulle eksistere, at al videreudvikling stopper eller at du ikke kan få support. 
Ved at udarbejde dit regnskab i Excel er du sikker på altid at kunne få hjælp og support og du kan også altid få en skræddersyet løsning som vi tilpasser dine ønsker. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et "skræddersyet regnskabsprogram".

Prøv Regnskabsprogrammet Gratis i en Prøveperiode – Klik Her!

Budget Excel Kassesystem Lønsystem Regnskab og Bogføring Online Regnskabsprogram Beregn løn Kørselsregnskab Faktura Excel Regnskabsprogram Excel Regnskab Excel