Nyhedsbrev

Få nyheder om nye produkter og tilbud fra SUITEX.


Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Regnskab og Økonomi Familien SUITEX

Velkommen til SUITEX!

Jeg vil her fortælle dig lidt om baggrunden for SUITEX programmerne, der er baseret på Microsoft Office Excel regneark. Jeg håber du vil finde de informationer du har behov for. Ellers er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

 

Med venlig hilsen

Anders  Mortensen
Daglig leder og stifter

am@ suitex.dk

 

Baggrunden for SUITEX
SUITEX  programmerne er skabt til at dække dit behov som selvstændig eller regnskabsansvarlig for Regnskab og Økonomisk styring af din forretning og virksomhed.

Basis er Microsoft Office Excel regneark, som rigtig mange allerede har og er vant til at bruge. Derfor kan du meget, meget nemt få orden på din bogføring, regnskab og kasseapparatløsning.

For at sikre, at så mange som muligt nemt, brugervenligt og billigt kan få styr på regnskab, bogføring, fakturaer, kassen og alt andet økonomisk, så har vi udviklet SUITEX. SUITEX er din garanti for nem, brugervenlig og ordentlig økonomisk styring af din forretning eller virksomhed.

 

  • SUITEX er en samling af ydelser målrettet iværksættere, nystartede virksomheds ejere og små firmaer generelt. Især unge piger der etablerer deres livsdrøm om egen forretning, f.eks. som frisør eller massør, har stor glæde af den hjælp og de hjælpemidler vi tilbyder. Der er utrolig mange ting som følge med etableringen og driften af et firma.
  • SUITEX tilbyder alle ydelser der ligger uden for selve fagområdet. Vi kan enten hjælpe i gang, så ejeren selv kan udføre de basale ting, f.eks. bogføring og moms, som giver store besparelser – og egen indblik i forretningen. Vi kan også tage hele opgaven som, så ejeren kan koncentrere sig 100 % om kunderne, og trygt overlade alt det administrative til os.
  • SUITEX har en række værktøjer, udviklet af folk der selv har stået i samme situation, og som er eksperter på området. Værktøjerne er med andre ord udviklet med udgangspunkt i behov og praktisk brug. Dertil er knyttet personer, såsom revisorer og markedsførings eksperter, der bl.a. kan bistå med de vigtige, men også tungeområder: Regnskab, løn, myndigheder og markedsføring.
  • SUITEX er opstået og har fuld fokus på de udfordringer iværksættere, nystartede virksomheds ejere og små firmaer generelt har. Alle tilknyttede personer, udviklere og rådgivere m.fl., har alle stor erfaring med og viden om dette område. Alleer specialister på deres område. Så vi forstår og værdsætter de udfordringer der er som virksomhedsejer, og vi tager os af vores kunder – hele vejen rundt - hele vejen.

 

Fordele ved SUITEX
1.    Minimal men dog med alle de daglig praktiske funktioner og integrationer. Opfylder lovkrav.
2.    Intuitiv brug, færrest mulige indtastninger, blokering for fejlindtastninger, advarsler og vejledninger.
3.    Der skal være total gennemsigtighed i hvad der sker, og hvor ting er og kommer fra.
4.    Lowtech og kendt it miljø.
5.    Backup og deling.

Mission & Vision:

1.    Supplere ansatte og virksomhedsejere med alle de administrative og markedsføringsmæssige ting – fuld service/ one stop – som ligger uden for kernekompetencen. Således at virksomhederne selv kan udføre, være ansvarlige og have overblik over alle administrative og markedsføringsmæssige ting.
2.    Målgruppen er iværksættere, nystartede og generelt de helt små – typisk kvinder.
3.    Være den betydeligste spiller på markedet i Norden i 2020.

Budget Excel Kassesystem Lønsystem Regnskab og Bogføring Online Regnskabsprogram Beregn løn Kørselsregnskab Faktura Excel Regnskabsprogram Excel Regnskab Excel