Nyhedsbrev

Få nyheder om nye produkter og tilbud fra SUITEX.


Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Online Regnskabsprogram

Vores Regnskabsprogram REGNEX er udviklet specielt til mennesker, der har en travl hverdag og hvor regnskabsløsningen skal være både nem, hurtig og 100% stabil at bruge hverdag og hver gang. Vores Online Regnskabsprogram REGNEX er udviklet så helt nystartede iværksættere, butiks- og forretningsindehavere nemt kan stå for den daglige administration med bogføring, kassekladde og regnskab selv.

Prøv vores Regnskabsløsning REGNEX Gratis

De mange fordele ved REGNEX Online Regnskabsprogram

For det første er vores Online Regnskabsprogram udviklet i Excel fra Microsoft Office pakken. Desuden er regnskabsprogrammet altid tilgængeligt, da det både ligger lokalt på din egen computer og desuden ligger på en server hos os. Du har nemlig hele tiden en back-up på vores server. Denne back-up løsning sikrer, at du altid har adgang til dit regnskabsprogram uanset, hvor du befinder dig. Med internetadgang kan du både arbejde hjemmefra og fra din forretning eller virksomhed - eller fra et helt andet sted. Det giver dig frihed og fleksibilitet. I REGNEX Online Regnskabsprogram kan du ikke begå store fejl, da programmet har indbygget en automatisk funktion til blokering af fejlindtastninger. Desuden er REGNEX Online Regnskabsprogram opbygget så du kun skal indtaste det aller mest nødvendige selv. Resten klarer REGNEX helt automatisk. Det er med andre ord super ment og sikkert at anvende REGNEX.

Begynd med REGNEX Online Regnskabsprogram og køb flere moduler efter behov
Hvis du på et tidspunkt får lyst til nogle flere online programmer, der kan lette din hverdag i din virksomhed, så har REGNEX Online Regnskabsprogram en række andre ”søskende programmer”. Der er både en kasseløsning, et program til Tids-, kørsels- og udlægsregistering, et lønadministrationsprogram og mange andre programmer. SUITEX Regnskabsprogram er derfor dit sikre valg, når du har behov for et Regnskabsprogram du og din virksomhed kan vokse med efterhånden som du får flere behov!

Prøv vores Regnskabsløsning REGNEX Gratis

Budget Excel Kassesystem Lønsystem Regnskab og Bogføring Online Regnskabsprogram Beregn løn Kørselsregnskab Faktura Excel Regnskabsprogram Excel Regnskab Excel