Nyhedsbrev

Få nyheder om nye produkter og tilbud fra SUITEX.


Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Beregn Løn Programmet LOENEX

Vores Beregn Løn LOENEX lønadministrationsprogram er udviklet for at gøre arbejdet med lønregnskab nemt og hurtigt. Når du bruger vore Beregn Løn LOENEX program vil du med det samme opleve, at registrering af de ansattes timer, salgsprovision, kørsel, udlæg og indberetning til selvangivelsen foregår på en meget nem og brugervenlig måde. Beregn Løn LOENEX er med andre ord udviklet med henblik på at frigive så meget af din tid fra de administrative opgaver således, at du får mest mulig tid til at passe andre vigtige områder af din virksomhed.


De mange fordele ved LOENEX Beregn Løn program

Udskrivning af lønsedler og registreringer af alle lovpligtige informationer i Beregn Løn LOENEX programmet er blot nogle af de mange fordele. LOENEX Beregn Løn er baseret på Microsoft Office Pakkens Excel regneark og fungerer derfor fuldstændigt stabilt og godt. Du behøver heller ikke at være bekymret for at indtaste fejl, da Beregn Løn LOENEX har en automatisk funktion, der blokerer for fejlindtastninger. LOENEX har desuden en budgetfunktion og en indbygget statistik funktion, der sikrer dig et rigtig godt overblik over din virksomheds økonomiske udvikling. Derfor har du et rigtig godt overblik over den økonomiske status i din virksomhed med Beregn Løn LOENEX programmet. Derfor har du med LOENEX et godt værktøj til at styre udviklingen af din virksomhed. Betragt BEregn Løn LOENEX som er avanceret lønbogholder, der hjælper dig med din virksomheds lønregnskab.

Begynd med Beregn Løn LOENEX løn Program og køb flere moduler efter behov

Husk at du altid kan udvide med de andre programmer i Suitex familien som Beregn Løn LOENEX lønprogram er en del af. Får du for eksempel behov for et Regnskabsprogram, så er REGNEX det naturlige valg. REGNEX er opbygget på samme brugervenlige måde som LOENEX og er dermed også meget nemt at anvende i en travl hverdag. Derudover findes for eksempel et program til håndtering af reklamationer, et program til håndtering af den daglige kasseoptælling og flere andre nyttige programmer for den selvstændige virksomhedsleder.

Prøv vores Løn Program Gratis

Budget Excel Kassesystem Lønsystem Regnskab og Bogføring Online Regnskabsprogram Beregn løn Kørselsregnskab Faktura Excel Regnskabsprogram Excel Regnskab Excel