Nyhedsbrev

Få nyheder om nye produkter og tilbud fra SUITEX.


Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Kassesystem

Vi har udviklet et brugervenligt, nemt og enkelt Kassesystem til dig, der driver din egen butik, forretning eller virksomhed. Vi ved godt, at det er vigtigt, at dit Kassesystem skal være fuldstændigt stabilt og nemt at bruge. Samtidigt skal et Kassesystem naturligvis leve op til den lovgivning, der findes. Hvis du har behov for et prisstærkt, brugervenligt og enkelt Kassesystem, så er vores Kassesystem sandsynligvis lige noget for dig. Vores Kassesystem KASSEX er baseret på Excel for at sikre dig de absolut bedst mulige forudsætninger for et Kassesystem, der gør dit arbejde enkelt og hurtigt i en travl hverdag.

Prøv KASSEX Kassesystem Gratis – Klik her!

Gratis og Uforpligtende Prøveversion
Vi ved godt, at det er rarest at få lov at prøve et nyt program inden man køber det. Derfor tilbyder vi, at du kan prøve vores KASSEX Kassesystem fuldstændig uforpligtende og gratis i en prøveperiode. Så kan du nemlig ved selvsyn opleve, hvor brugervenligt og enkelt Kassesystemet KASSEX er.

Kassesystem med mange fordele og muligheder

Vi har udviklet vores Kassesystem KASSEX med udgangspunkt i Excel fra Microsoft Office pakken for at sikre dig det bedst mulige Kassesystem program. Kassesystemet KASSEX indeholder en lang række muligheder for administration af gavekort, opbygning af kundekartotek, reklamebudskaber på dine boner, udskrivning af kontoudtog, regnskabskonti, budgetter, statistik og meget andet. Desuden giver KASSEX Kassesystem dig advarsler hvis du er ved at begå en fejlindtastning. Derudover blokerer Kassesystemet automatisk hvis du fortsætter fejlindtastningen for at hjælpe dig med at taste rigtigt i en travl hverdag. Kasseløsningen KASSEX er med andre ord udviklet til dig, der vil have en bundsolid, nem og enkel kasseløsning til den travle hverdag.

Prøv KASSEX Kassesystem Gratis – Klik her!

Budget Excel Kassesystem Lønsystem Regnskab og Bogføring Online Regnskabsprogram Beregn løn Kørselsregnskab Faktura Excel Regnskabsprogram Excel Regnskab Excel