Nyhedsbrev

Få nyheder om nye produkter og tilbud fra SUITEX.


Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Lønsystem

Til den selvstændige forretningsindehaver, butiksejer, eller virksomhedsejer har vi udviklet et nemt, enkelt og brugervenligt Lønsystem. Med vores prisstærke og stabile Lønsystem kan du hurtigt og nemt få al det lovpligtige lønadministrationsarbejde overstået. Vores Lønsystem sikrer blandt andet nem opfyldelse af al lovgivning samt indberetning til selvangivelse. Så ønsker du at bruge så lidt tid på lønadministration som muligt, så er vores Lønsystem LOENEX sandsynligvis lige noget for dig. Lønsystemet LOENEX er baseret på Excel for at sikre det bedst mulige lønsystem. Du er naturligvis meget velkommen til at prøve vores Lønsystem uforpligtende og gratis.

Prøv LOENEX Lønadministration Gratis – Klik her!

Gratis og Uforpligtende Prøveversion
For mange mennesker vil det være rarest at få lov at prøve et program før man eventuelt køber det. Derfor tilbyder vi, at du helt uforpligtende kan prøve vores Lønsystem LOENEX gratis i en prøveperiode. Så får du nemlig mulighed for at opleve, hvor brugervenligt Lønsystemet LOENEX er.

Lønsystem med mange fordele og muligheder

Vores Lønsystem LOENEX er udviklet i regneprogrammet Excel fra Microsoft Office pakken. Du skal ikke være bange for at lave fejlindtastninger, da Lønsystemet automatisk advarer dig, hvis du er ved at lave en fejlindtastning. Du kan administrere arbejdstimer for ansatte, provisionsbetaling, kørselsbetaling, udlæg og meget, meget mere i Lønsystemet.  Lønsystemet har desuden de samme felter som LETLØN, der er SKATs lønsystem. Der er også både en budgetdel og et statistikprogram til at give dig et godt overblik over din forretnings økonomiske udvikling.

Prøv LOENEX Lønsystem Gratis – Klik her!

Budget Excel Kassesystem Lønsystem Regnskab og Bogføring Online Regnskabsprogram Beregn løn Kørselsregnskab Faktura Excel Regnskabsprogram Excel Regnskab Excel