Nyhedsbrev

Få nyheder om nye produkter og tilbud fra SUITEX.


Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Kundeudtalelser

Phorn – Thaimassage
Som udlænding pige var det en stor udfordring at starte min egen Wellness klinik. Men det var min egen drøm. Jeg vidste præcis hvordan jeg ville have min klinik, og har nu god klinik med mange tilfredse kunder. Jeg er rigtig glad og taknemmelig.
Jeg blev meget overrasket over alle de ting man skal registrere og indberette til Skat. Det var lige ved at tage modet fra mig. Selvom jeg havde noteret det hele ned på papir, så fandt jeg hurtigt ud af at det ikke var nok, og ikke til at styre. Jeg var meget nervøs for løn til mine ansatte. Hvordan skulle jeg give dem løn.
Så fik jeg nogle programmer til Excel, som gjorde at jeg meget nemt kunne holdestyr på ekspeditioner, gavekort, regnskab, ansattes timer og løn til dem. Det meget nem at bruge og gør hverdag nemt. Jeg gør det hele selv, og synes at det er let. Det er nok fordi jeg kender Excel og fordi programmerne hjælper med at jeg ikke laver fejl. Programmer klarer alt for mig. I sær det med gavekort er rigtig godt.
Når der har været noget jeg ikke forstod eller bare ikke vidste, så har jeg fået god hjælp fra SUITEX, og den revisor som jeg bruger fra dem. Selvom jeg ikke er så god til danske, så har de været tålmodige og hjulpet mig utrolig meget med alting. Det har jeg været rigtig glad for.
Jeg kan rigtig anbefale at bruge dem.


Ewa – Frisør
Jeg har egen frisør salon. Jeg gør meget ud af at være god til kunder, bl.a. at kunne tilbyde dem det sidste nye indenfor frisørfaget. Jeg er stolt af at være faglig god til mit arbejde, og give mine kunder en god oplevelse i min salon. Tilfredse kunder er det jeg er fokuseret på.
Som så mange andre nystartede, så var jeg belastet ad de 117 andre ting end kunder der også skulle ordnes. Budgetter til banken, kravet om registrering af ekspeditioner og regnskab, momsafregning og løn til medarbejdere. Uoverskueligt når man ikke har prøvet det før, og ikke ved hvordan man gør.
Efter at have spurgt en revisor om hjælp, sundede jeg mig lidt efter at have hørt hans priser. Heldigvis traf jeg kort efter Anders Mortensen, der stille og roligt fik mig forklaret hvordan man selv kan klare de administrative opgaver, og fik mig i gang med at registrere ekspeditionerne i Excel. Det var jo egentlig ret ligetil fandt jeg ud af. Jeg havde ellers betragtet mig selv som lidt af en IT analfabet.
Senere kom jeg i gang med regnskab i Excel, hvilket ikke er så svært når man først er kommer i gang. Jeg fik endda via kasseløsningen og regnskabet et ganske godt overblik over min økonomi, fik lagt budgetter, og er nu godt forberedt når jeg taler med min bankmand. Det har givet mig bedre vilkår i banken.
Momsafregning er nu piece of cake, da alle tallene står i regnskabet, lige til at angive. Sådan er det også med løn til medarbejdere, siden jeg fik Excel til at lave lønsedler og tallene jeg skal oplyse til myndighederne. Jeg er lidt stolt over at kunne lave løn til mine tre ansatte på under ti minutter. Hvem skulle have troet at jeg kunne finde ud af det helt selv.
Nu bruger jeg så den revisor som Anders anbefalede, og det er til helt andre priser end dem jeg tidligere blev mødt med. Men det allerbedste er at de forstår mig, og ved præcis hvordan de håndterer en lille forretnings regnskab. Og så giver de en suveræn service.
Så jeg er gået fra at frygte administration, til at nyde at have total styr på det.

Budget Excel Kassesystem Lønsystem Regnskab og Bogføring Online Regnskabsprogram Beregn løn Kørselsregnskab Faktura Excel Regnskabsprogram Excel Regnskab Excel